Schoolbestuur

GO! basisschool Klim-Op maakt deel uit van SCOOP. SCOOP maakt, samen met nog 25 andere scholengroepen in Vlaanderen, deel uit van het GO! Onderwijs van de Vlaamse gemeenschap. De regio van Scholengroep SCOOP bevindt zich ten Oosten van Brussel en omvat alle GO! scholen van Grimbergen over Vilvoorde, Machelen, Zaventem, Kortenberg, Kampenhout, Tervuren en Overijse tot Hoeilaart.

De werking van SCOOP bevindt zich op het meso-niveau tussen enerzijds het GO! op het macro-niveau en anderzijds de scholen en CLB op het micro-niveau. Scholengroep SCOOP beheert 11 basisscholen, 6 secundaire scholen, 1 academie voor podiumkunsten en 1 Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Bovendien is er ook een internaat verbonden aan een school, is er in een andere school een vestigingsplaats van een CVO en wordt er op drie campussen samengewerkt met een autonoom kinderdagverblijf.

SCOOP

Kurt Meeus, algemeen directeur