Inschrijvingen

Inschrijvingen 2021-2022:

De digitale aanmeldingsperiode voor inschrijvingen voor schooljaar 2021-2022 start op 1 maart 2021 om 9u en eindigt op 31 maart 2021 om 16u. Alle aanmeldingen verlopen via een centraal register.

Om u aan te melden surft u naar www.naarschoolinvilvoorde.be en kiest u voor "Basisonderwijs". Vervolgens kan u het aanmeldingsformulier invullen.

Indien u succesvol bent aangemeld, ontvangt u daarvan een bericht op het door u aangegeven e-mailadres. Uiterlijk 30 april 2021 ontvangt u van het LOP een melding met daarin ofwel de toewijzing aan uw kind van een vrije plaats in een school van uw keuze, ofwel een bericht van weigering. Dit laatste betekent dat er voor uw kind geen plaats beschikbaar was in de door u gekozen school of scholen. In dit geval belandt uw kind op de wachtlijst.

Indien uw kind een plaats toegewezen heeft gekregen op onze school, zal u van ons de nodige documenten ontvangen via e-mail (houd zeker ook uw spam/ongewenste e-mails in de gaten). Deze documenten moet u correct ingevuld terugbezorgen via e-mail of door ze in onze brievenbus te deponeren.

OPGELET: Als gevolg van de coronamaatregelen, verlopen de inschrijvingen volledig digitaal. Ouders kunnen / mogen zich niet persoonlijk aandienen op de school.

Ook een bezoek aan onze school is dus helaas niet mogelijk. Op onze website vindt u een infofilmpje met virtuele rondleiding. Klik hier om het te bekijken.